Allmänt

Fredag

Sov till och från fram till tio idag då lillen hade en del magont på natten.
Blev ngt stressad när jag insåg att jag måste hinna med att amma, mata, äta frulle, plocka undan, fixa mig och ordna lite fika innan FinAnna skulle komma.
Att mata/amma tar tid, lång tid. Det andra gjorde jag på 20min.
Man är som en virvelvind. Börjar i ett rum och köttar på systematiskt med att plocka undan, bädda, städa ihop, plocka ur diskmaskinen, ställa in disken, få i sig kaffe samtidigt som man plattar håret och sen slänga i sig frulle.
Hej effektiviteten.
Sen hade vi det mysigt med Anna. Fikade lite och pratade om allt och inget.
Sen hämtade vi storebror och åkte till sickla. Gick ett viktigt ärende, tog en fika, handlade för kvällen och sen hem. Skulle egentligen iväg med min bästis men kände mig slut vid 18:30 så det fick flyttas fram.

Har hängt i soffan och kollat Walking dead. Grannen bjöd på ett litet glas rödvin vilket var himmelskt…

Fyndade denna snygga på polarn.

Detta vin var supergott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *