Allmänt

Klippt och klart

Då var det fredag, eller fredagen är ju snart över.
Hade en fin morgon med min lilla familj och efter frullen tog jag med mig min storis till vårdcentralen för att kolla på hans torra fläckar på armar och ben. Tog även en tid för mig själv då jag har fasligt ont i mina handleder.
Allt gick bra, pyret fick salvor och på
Mig togs massa prover samt att jag fick vätskedrivande.

På eftermiddagen gick jag till söder och drop:ade in på Baresso. Blev klippt till mitt ljudet av mitt klagande barn och känner mig mkt fräschare.

Sen tog vi vår familjefika, handlade grejer till tacos och bara hängt. Jag och storis har byggt lego (hur kul är inte det?!?!!) och beben har klagat på pappan. Allt detta med ett glas rött i handen, mums!!!

Paltkoma! Bebisen som aldrig ville vara utan mammas famn

Min nya frippa. Uppklippt, urklippt och lockigt.

Kvällens röda vin. Gooooott! Lite fruktigt men mums för endast 90kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *