Allmänt

Bye bye lördag

Alla vaknade glada och pigga idag och det bästa var att solen gassade på. Massor av frukost blev det och jag glädjer mig då frukost alltid har varit svårt för mig men idag fyllde jag på med gröt, två ägg och två riskakor med godaste osten (Arlas port salut).

Därefter åkte de stora killarna till Ikea medan jag och mini gick till gymmet.
Skönt med ett bröstpass!
Länge sen jag körde bröst men styrkan va kvar minsann.

Åt lunch på Food i Luma med familjen och the twins och sen lekte vi i solen.

Vid sex tog jag mig in till söder och träffade upp min fina bästis.
Hon lyssnade, delade mina skratt, gjorde mig klokare och stöttade upp som vanligt.

Hann hem för att pussa på barnen innan de la sig.

Hörde jag: peeeerfekt dag ällä?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *