Allmänt

Darling, cant you see

Jävla fullpackad dag.
Ibland känns det som att jag är ensamstående.
Dessa dagar när Mathias sitter med näsa långt ner i tangentbordet och knappt hör när han tilltalas ännu värre ser det som behövs göras.

Jag ser tvättberget, dammtussarna, leksakshögarna (precis överallt), sängarna som behöver bäddas rent, disken som behöver plockas in/ut/ihop, fläckarna som behöver städas bort, blommorna som behöver vatten, toaletterna som behöver rengöras, räkningar som behöver betalas, måltider som behöver förberedas, mat som behöver handla, ALLT SOM BEHÖVER GÖRAS.

Det ser jag men det tycks osynligt för andra i hushållet.

Idag är en sån dag då jag gjort allt det där och samtidigt som bebisen har behövt mig konstant pga onda vaccinerade ben.

Ah livet på en stickig pinne.

Imorgon kommer mamma, då blir det lite lättare ngra dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *