Allmänt

Hänt extra

I mitt liv händer det mkt ska ni veta.
Det gör det oavsett om jag vill eller ej. Statistik visar på att grunden till flertalet av dessa händelser har med klantighet att göra.

Dagens:

Kom på att det fattas en duk. En beige (svindyr) duk som varit försvunnen sedan jag tvättade den sist. Har nu gett upp och börjat inse att jag glömt den i tvättstugan och att den fått ett nytt hem hos ngn granne.

Kom åt en flaska som ramlade ner på salladsskålen (Matteus=dyr) och slog av en stor flisa. Det hamnade splitter i maten som jag fick bort. När jag hade ätit klart la jag den maten jag plockat bort på min tallrik och 30 sekunder senare började jag äta på DEN maten. Ni hajjar?!
Jag blev medveten om situationen först när det knastrade mellan tuggorna.

Torkade av en vägg grundligt och kände mig nöjd när det lyste vit och ren. 5 minuter senare sätter jag en sked med barnmat i handen på bebisen för att hen ska leka fram smaken och sluta hulka.
Beben kastar skeden i golvet och det stänker puré på hela väggen.

Blir så innerligt trött på mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *