Allmänt

Periodisk fasta

Eftersom de inte kunde hitta ngt i mina värden som kan förklara min extrema trötthet (utöver uttömda järndepåer och lite svajiga sköldkörtelsvärden) så finns endast en förklaring (ja, bortsett från att jag är småbarnsförälder och aldrig sover eller slappnar av) och det är den periodiska fastan som ställt till det för mig.
Jag får nämligen i mig extremt lite mat. Har tappat matlusten till 70% och äter endast saker som inte innehåller energi.
Jag slutar med det och försöker justera mitt intag igen så får vi se.
Fick trycka i mig lite sallad och två ägg nu på kvällen.
Nä, det går inte om man ska orka träna.
Det passar ngn som kan vara noggrann med kosten och få i sig alla mål.

Håll tummarna för jag behöver all energi jag kan få!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *