Allmänt

Allt och lite till

Har varit “fri” från medicin i två veckor nu. Med blandade känslor möter jag vardagen igen. Jag känner starkare och intensivare. Blir oftare less och irriterad. Känner mig oförstådd men samtidigt så är jag innerlig på ett annat sätt. Jag glädjer mig och känner lust, för allt mellan himmel och jord. Jag får tårar i ögonen och en klump i halsen när jag berörs vilket gör mig mänskligare men skörare.
Mindre robotlik.
SSRI preparat har sina fördelar men det är härligt att känna också… På gott och ont.

Jag fick sovmorgon till Storgoset lackade ur. Sedan for microtallriken i golvet, inte pga känslor utan pga en olyckshändelse.
Då gick jag upp.
Vi hann med lite trots att beben var oerhört missnöjd idag (om jag kunde skulle jag beordra fram tänderna nu nu nu).
Sedan kom moster och Freddan, hämtade en glad Storgullis för äventyr.
Lillen och jag åkte till sickla för att hänga med Järlas fresh:aste mami.
Pappan fick tid för återhämtning och matlagning, jisses va gott det var.

Nattis på er och ha en härlig måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *