Allmänt

Ångestreglering

Idag bakade vi pepparkakor.
De blev fina och enligt storisen mkt goda. Det har smaskats hela dagen, så får det vara nu. Vi är annars rätt strikta med socker på vardagarna.

Sedan har dagen gått, vi har inte hunnit leka så mkt men fort har det gått. Vi hann med att tvätta och sedan var det dags för storhandling. Allt gick superbra till jag tappade humöret precis innanför dörren. Höjde rösten för en skitgrej (snälla storis, klättra inte på vagnen…för 700:e ggn).
Barnet blev såklart ledsen och min ångest nivå steg till månen.
Antal ggr jag har höjt rösten åt min 5åring går att räcka på en hand. Anser att det är sjukt kränkande att bli utsatt för så jag undviker det. Men idag tappade jag det, fy vad jag har fått skämmas och bett om ursäkt samt förklarat att jag kunde beskrivit min irritation på ett annat sätt.

Kom iväg till gymmet och körde ett galet cardiopass på 35 min.
Sedan stretch!
Och sist men inte minst, sushi och pad thai!

Imorgon kör vi igen! Håll tummarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *