Allmänt

Lycklig

Ni vet att jag mår bra va?
Att jag är lycklig just där jag är. I balans och stark.
Jag är lycklig över det jag har och det som komma skall.
Jag är stolt över att vara jag.

Jag bär det goda med det onda. Som en gör i livet. Det som smärtar får vila när lyckan och glädjen sipprar igenom.
En behöver blanda sin påse efter smak och även sorg är en del av gottepåsen. Den delen som hatar men som får en att växa.

Jag lever inte mitt liv linjärt utan mitt liv är ett öppet forum där nytt får flöda in när helst det är läge. Nytt som gammalt, misstag får göras om en gör om och gör rätt. Tvivel och tveksamhet är en del av det nya och det är okej att känna det så länge en inte låter sig stoppas.

Så skål till alla er modiga, kärleksfulla och kloka människor. Må vi leva i hundrade år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *