Allmänt

Förskolans dag och avtackning av skolbarnen

Vaknade av min stora imorse som ville ha sällskap. Och hör och häpna, jag kom upp!!!
Frukost och mys följt av påklädning och sen bar det av för min stora.
Förskolans dag så det verkade vara en spännande dag som avslutades med att blivande skolbarnen tackades av med diplom och diamanter.

Beben klappade när barnen sjöng och sedan hittade han sin plats bland alla barn och leksaker på förskolan. Favvorummet blev det rum som hade utklädningskläder (beben hittade ett par ballerina skor att leka runt i) samt ett leksakskök. Det vara kaos att gå ifrån.

Min stora, min superhjälte, världens snällaste människa. Blivande skolbarn känns lika overkligt och läskigt som allt annat jag inte vet ngt om.
Men jag vet att du kommer lära mig. Du kommer vägleda mig i allt det du vet bättre än mig och jag ska följa dig.
Dra dig tillbaka när jag behöver lära mig mer om din snabba utveckling, lyssna och flytta gränserna för att du ska få plats att växa, skydda dig och hålla dig trygg…alltid och ge dig allt det jag kan som får dig att kanske fatta ett uns av hur älskad du är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *