Allmänt

Falun – Stockholm

Igår blev det krångel med mammas toalett så mycket tid gick åt att lösa det. Men jag och barnen åkte till Malin med Familj och myste där ett tag. Beben blev överexalterad när han fick syn på deras kattunge Sally men visste inte hur han skulle visa sin glädje så stackars lilla Sally åkte på en och annan däng.
Härligt var det att hänga en stund över en kopp kaffe.
Efter middag och läggning av beben åkte jag och Tias till Sthlm för en helg på tumanhand.

Ska inte sticka under stolen att mina två juveler fattas mig. Saknar dem enormt och igår fick jag sniffa i deras kläder för att bli stark igen.
Tänker på de som förlorar ett barn…

Nu ska vi äta lite frukost och sen strosa runt! Ingen stress och ingen hets. Sedan blir det TRÄÄÄNING!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *