Allmänt

Måndag morgon

Kom knappt upp i morse och inte hörde jag heller min bebis vara missnöjd i natt heller. Tur att Mathias hör så bra!

Annat som var typiskt måndagsstrul var; yoghurt i kaffet istället för mjölk (men mängden var obetydlig så det kändes knappt), känslan att komma på att bilen stått på städgata och en bot väntar var förödanden men sedan bli glatt överraskad över att boten uteblev.
Nu jäklar ska denna dag bli toppen. Punkt!

Helgen har varit väldigt seg (snarare jag som varit seg). Kändes att förkylningen tagit ut sitt. Vi gjorde dock ett tappert försök till att plocka bär. Det gick bra i 30 min sen gav både jag och storis upp.
Fick dock tag i massa lingon som jag har till min kvarg idag. Så jäkla mumsigt!

Trevlig måndag vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *