Allmänt

Peace

Jag kräks på moraliserande gubbar och tanter som själva sitter med skägget (yes, i klimakteriet får vissa tanter också skägg) långt ner i brevlådan utan att vilja kännas vid.

Såhär är det:
Världen är uppochner, svar ja!
Men den oro och otrygghet som sprids är en liten andel människor ansvariga för.
Rasister, smygrasister, wanna be rasister och missnöjda människor med noll kunskap om omvärlden eller två tunnelbanestationer bort.

Motståndskraften står inte för hat, bränder av flyktingförläggningar, skolmassaker och diverse hatbrott.
Motståndet är ett det som kallas “hoppet om framtiden”. Alltså de människor som tar avstånd från allt vad rasism innebär och tar debatten. De som omvärderar sina umgängeskretsar när “vännerna” visar sina rätta politiska färger.
För övrigt kan jag inte ens förstå hur en skulle välja att vara vän med ngn som har en rutten människosyn till att börja med.
Men om en nu gjort missen och/eller så har vännen gått och konverterat till KKK utan att en nu märkt det så har en all rätt att be människan fara och flyga.
Om du förstås inte är en sån som även fortsätter vara vän med folk när de erkänner att de tänder på barn/djur eller att de drömmer om att styckmörda ngn. Ja, ni vet annat smått och gott som likt rasism också går under OLAGLIGT eller Olämpligt eller rent av oönskat beteende.

Nåväl, om du nu är en sån som förbiser allt för att din vän är så viktigt. Fine! Men kom inte och gör skillnad på skit och bajs.

Vi som tar avstånd är hjältar i kampen mot rasism, marginalisering och strukturer som tvingar människor till utanförskap.
Nolltolerans. Punkt!

Om ngn ojar sig över att andra tar bort ngn ur sin krets pga illaluktande åsikter; be dem knipa igen, ge dem en örfil (en mental en) och gå därifrån!

I Sverige behövs idag varma, modiga, rakryggade och kärleksfulla människor och dessa människor förtjänar INTE ngn som säger åt dem att de gör fel när de väljer bort skit.

Nope!

Lev väl och värdigt mina kära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *