Allmänt

Födelsedagsfir och knasiga drömmar

Drömde om att jag var med på min första pojkväns bröllop.
Det var den mest obekväma dröm jag haft på länge. Det var ett halvpampigt bröllop med ett antal inbjudna. En av dem var jag, ensam. Jag kände ingen, utom min pojkvän från tonåren. Han hälsade knappt på mig och jag satt i ett annat rum under middagen… Ja, ibland undrar en hur det kommer sig att drömmar uppenbarar sig som de gör.

Hursomhelst har vi firat beben idag. Två år!
Vi har sjungit, öppnat paket, ätit god mat (ja, alla utom beben som matvägrar just nu) och en yummie tårta.
Nu är denna dagen över och jag kan inte fatta var tiden tar vägen. Är så tacksam för dessa lediga dagar.
Imorgon åker mami vidare till Danmark och vi har massor att göra denna v.

Nu, dags för bingen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *