Allmänt

Helg

Igår var det äntligen fredag och jag tog mig från jobbet tidigare. Hämtade mina små stjärnor och sen körde vi hemmahäng.
Mini var så trött att allt var ett kritisktmoment men vad gör det? Vi myste som bara den och kl nio gav mini upp men jag och storis kollade klart på idol innan vi la oss. Härligt att få lite egentid med honom.

Vaknade dock kl 03 och var uppe i 30 min innan jag somnade om. Så har det varit i ngn vecka nu men det är som det ska vara.

Nu har vi avnjutit en god frulle och ska snart ta oss ut i skogen. Klart vi saknar M men jag har verkligen längtat efter tid med mina juveler. Idag kommer dessutom mamma och pappa så då lär jag backa..haha

Trevlig helg alla nära och kära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *