Uncategorized

Var tog ungdomen vägen

Idag har vi varit till den plats alla vistats på under en sommardag i Falun. Nämligen utebadet på Lugnet. Det är med skräckblandad förtjusning en gör entré där varje år. Där kan du stöta ihop med minst en hand full av människor du känner till sedan hög- och gymnasietiden. Ni vet de som en är vän med på Facebook men som du knappt skulle hälsa på än mindre ha ngt att prata om med. Hursomhelst fanns där även idag ett gäng som jag kände igen och det finns ngt vackert och sorgligt med att få en glimt av människor typ en gång var femte eller tionde år. Detta är människor jag tillbringade mina ungdomsår med (eller snarare i samma stad som) och nu är vi alla mkt mkt (gamla) äldre. Vi har säckat ihop, förändrats i kropp och sätt att föra oss. Vi hänger med våra barn snarare än med vårt kompisgäng. Det är ngt med det förflutna, den korta tid som är förbi och som en kan se tillbaka på men andra ögon.

Dagen har varit fantastisk och det är så underbart att få njuta av sol och värme. Barnen har plaskat och lekt och vi har hängt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *