Uncategorized

Sluttampen

Sommaren är ännu inte slut men jag har bara en vecka kvar av min semester. Känns både och… trist att återgå till jobb och stress att hinna med allt men samtidigt tror jag att vi alla mår bra av annan input än varandra.

Har försökt njuta av tiden med barnen men såklart har det även varit slitsamt ibland. Alla konflikter och att ständigt vara lekledare, bespisningspersonal, konfliktlösare, medlare, inköpare, städare, sexig och het, samt snäll och förstående.

Idag fick vi hem vår stora unge efter många dagar i dalarna. Han njöt fullständigt av att vara ensam med momo och moffa. Egentid och mycket aktivitet. Tänk att just mina barn har den möjligheten. Vi mötte en glad och pigg kille på perrongen.

Om allt blir som vi vill blir det en sista utflykt innan mamman återgår till jobb. Torsdag till tisdag.

Happy days

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *