Uncategorized

Två skolbarn

Ikväll lägger vi oss med vetskapen om att imorgon ska vårt andra barn skolas in i grundskolan. Mellisen börjar i förskoleklass och jag är inge alls lika kaxig som jag var med vårt första barn.

Känner mig rätt osäker och hönsig. Vill liksom inte jobba utan bara stryka omkring och hålla koll på att hans behov tillgodoses och att inget händer honom. Det skulle ju ingen må bra av så klart men det är min känsla tyvärr. Jag och min femåring går iaf tillsammans till skolan imorgon och jag hoppas att jag ska få en bra känsla för gruppen och pedagogerna.

Vår stora onge börjar ju 4an imorgon och det har jag inte ens kunnat börja processa. När 17 blev han så jäkla stor? Stor och liten på samma gång.

Tur att bebisen är hemma en vecka till annars hade det nog blivit helt galet för mamman här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *