Uncategorized

En fredag i oktober

Som vanligt pågår livet runt oss och med oss hela tiden.

Denna fredag har jag tränat och vilat. Precis det jag ska göra och först när jag ligger ber i sängen mitt på dagen känner jag hur trött jag är. Jag somnade en timme i och när min stora onge ringer på dörren känns det som att jag inte kan förmå mig att kliva upp. Min trötthet intalar mig under ett par sekunder är att den som ringer på kan vänta, kan gå iväg för jag orkar inte. Sedan var det bara att ta sig upp och öppna dörren till barnet som har en egen nyckel…

Därefter var det svårt att slappna av igen. Trots det kom jag iväg till både skola och förskola för hämtning av små telingar. Telingarna förklarade krig mot varandra så fort de såg varandra och sedan var det igång.

Fan va jobbigt det är med barn som tjafsar om precis allt, h e l a tiden.

I freakin hate it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *