Uncategorized

Önskelistan 2019

Har blivit exakt så trist då jag tycker att julen bara är för “barnen”. Som om vuxna människor inte får tycka att det är mysigt med julklappar och julgodis och julgran. Själv tycker jag att allt det där är mindre kul. Påtvingade julklappar alternativt julklappar som en själv kan köpa men överlåter till ngn annan. Julgodis och allt annat du trycker in i munnen “bara för att det är jul” och sen går på ångesten som en återställare för kropp och själ. Och i den grenen vinner kvinnor och kvinnors kroppshets med hästlängder. Julgran/julpynt/julgardiner/mm är bara sorgligt. Gillar allt i ljusväg nu när mörkret tagit över vår värld men allt annat “mys” (läs: sånt som står och skräpar precis överallt) ville jag typ packa ner dagen efter julafton.

En önskelista däremot kan jag bjuda på, det kan väl gälla för evigt…

1. Mer tid för träning (ingen skulle bli lyckligare av det)

2. Hot yoga delvis ingår det i punkt ett men detta blev en förälskelse sommaren 2019.

3. Läsa böcker utöver arbetsmaterial

4. Mindre stress

5. Fler gränser som ger mig mer utrymme i själen.

Kul va?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *