Uncategorized

Walk the walk

Igår tog jag mig ut en sväng mitt på dagen. Stoppade hörlurarna i och bara gick, ljus och en och annan solstråle ihop med musik i öronen och vackra sthlm gjorde sitt. Jag kände mig så lugn och glad. Jag kollade lite butiker och sen en promenad hem. Räckte gott och väl efter att ha varit sjuk i en vecka. Idag ville jag verkligen komma ut igen på en promenad men valde istället att ta ut mellisen till parken. Vi fick lite tid ihop och han kom hemifrån med fika i ryggsäcken. När vi väl gick hemåt kände jag mig så kall och slut så promenaden fick ställas in.

Imorgon är det dags för jobb igen och jag känner mig lite stressad över allt jag missat senaste veckan. Det får bli att kavla upp ärmarna och fokusera på att få allt gjort.

Förhoppningen för veckan är att vi blir friska, ett önskescenario men ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *