Uncategorized

New dimensions of life

Har påbörjat en utrensning av A L L A bebissaker vi har. Säljer av, skänker och slänger med glädje och tillfredsställelse. Jag är klar med bebisåren. Har alltid hamstrat och sparat för att jag inte riktigt vetat hur framtiden kommer te sig men nu känner jag mig klar. Lite sorgligt eftersom bebisfabriken och dess tillhörande period är en stor del av ens tankar många år av livet. Nu börjar jag se mig själv som en mamma med ngt äldre barn, vad det nu kommer innebära för oss.

Vi blickar framåt och vi gör det tillsammans som en familj på fem. Vem trodde det om mig? Jag som skulle ha två innan jag hade ngra och sen blev det ett när jag väl blev mamma och efter två blev det tre. Slitigt är det… det vet vi som vet.

På tal om det ser jag nu en serie på HBO som heter better things. Otroligt uppfriskande och bra! Den handlar om föräldraskap eller rättare sagt moderskap och konsten att inte kunna vara perfekt men vara så jävla bra ändå. Se den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *