Uncategorized

Att överleva ett av många saker

Nu kan jag lägga till ännu en sak jag överlevt till min lista. Det beryktade viruset Covid19. Insjuknade för över två veckor sen och idag är min andra feberfria dag. Igår åkte jag på ngt som orsakade yrsel och kräkningar i ca en timme och därefter var jag mer slut än innan. Ingen vet om det berodde på viruset, till följd av utmattning, feber och uttorkning eller om det var en gammal hederlig kristall som lossnade i örat. Hur som helst önskar jag mig en ganska så rak väg tillbaka även om jag just nu är helt slut och saknar både ork och aptit så vet jag att det kommer en ny dag och en ny därefter.

Så till min lista, jag överlevde den här skitstormen också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *