Uncategorized

Nya vemodiga kliv

Denna v jobbar jag mina sista tre dagar på min nuvarande arbetsplats. Jag har påbörjat mitt 6e år här denna höst och nu ska jag lämna. Jag sökte mig till ngt som framförallt låg närmare hem och för att jag behövde ombyte för att kunna lära mig mer och lära mig nytt. Jag har trivts så bra och det har varit så roligt att få utvecklas i rollen. Jag har lärt känna kollegor som blivit nära nära vänner och vi har pushat varandra framåt. När jag har dippat har hon lyft mig och dragit mig framåt, lyssnat och sen bestämt sagt: äh… tänk inte på det mer. Jag kan liksom inte se hur jag ska jobba utan denna människa vid min sida.

Så tre sista dagarna. Vad gör man? Förutom att avsluta, säga hejdå och klippa av.

Jag vet att det kommer blir bra dit jag ska och att jag måste ge mig själv tiden att hitta min plats. Jag ska vara snäll mot mig själv och tillåta mig att vara ny.

Så nu kör vi, måndag imorgon och verkligen början på ngt nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *