Uncategorized

När universum stannar upp

Åkte till min mamma med min yngsta. M och vår äldsta blev kvar i Sthlm pga halsont. Mellisen var redan hos momo. Jag har haft fyra omvälvande veckor bakom mig och jag har inte velat stanna upp och känna efter. Jag har inte orkat. Så i onsdags träffade jag några av mina gamla kollegor och i torsdags åkte jag och mini på en egen trip. Resan gick bra hela vägen t.o.m mysig. Bebisen var nöjd och förväntansfull, vilade och mamma kunde lyssna på radio. Till en början lite oroligt pga nuläget men sen kunde vi slappna av allt mer.

Idag skulle vi egentligen åka hem men jag bestämde mig för att stanna för att jag känner mig så lugn och tillfreds här. Jag har bara varit, njutit, pratat med mamma och pappa. Fått tid för mig själv men också tid att mysa med barnen.

Jag har älskat dessa dagar. Samtidigt som jag landar och hör mina egna tankar så är det som att alla känslor tittar upp igen.

Tankar på döden och på de som lämnat. På den evighet som väntar efter detta liv. På att våga tänka på döden men samtidigt leva i harmoni.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *