Uncategorized

Ovanligt vanligt

Kan inte påstå att mitt liv har varit för svårt eller komplicerat men inte heller bekymmersfritt och okomplicerat. Många andra har upplevt betydligt mer utmanande situationer och saker i sitt liv men jag har också fått min lilla beskärda del. Kan inte påstå att jag brister pga min skörhet men jag förblir skör pga min idé om styrka och stolthet. Jag vill tro att livets utmaningar lär oss många saker om oss själva om vi bara är villiga att se det men jag tror även att utmaningar tröttar ut vår syn så att allt blir till en dimma. Jag är bitvis trött, liksom mätt på allt. Stundtals nyfiken men inte intresserad nog för att titta närmare. Livet får gärna flyta, färgerna behöver inte alltid vara så ifyllda. Ett flyt med dova färger är ok, ibland kan det också få vara grått. Jag är ok med det. Jag vet hur jag ska spendera min energi när det är dovt och lite grått. I det dunkla finns liksom ett lugn. I det kraftfulla och färgglada går jag sönder ibland. Jag blir hoppfull, fylls av orimlig glädje med vetskapen om att det snart stannar av.

Min far sa att han saknar min glädje och mitt skratt. Vad är väl glädje och skratt när man kan ha lite lugn och ro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *